A Városi Tájkép Csoport VTCSbeton terméknév alatt öt különböző terméktípus különböztethető meg. Ezek a FLUVIAL, DEEP, SOUL, PLASTIC és a BASIC,

Mind az öt terméktípusban azonos hogy:

1, már az öntés folyamán, annak részeként kerül kialakításra a különféle grafikai felület. Fontos, hogy a beton felületét semmilyen utólagos külső fizikai hatás, megmunkálás nem éri.

2, azonos minőségű alapanyaguk, azaz minden típus nagyszilárdságú, szálerősített, öntömörödő finombetonból készül.

3, kültéri vagy speciális alkalmazásakor adalékanyagként impregnáló anyag kerül a betonkeverékbe, illetve szükség szerint anti-graffiti bevonatot kaphat.

4, minden színben elkészíthető.

5. alkalmas kültérre és beltérre egyaránt, továbbá függőleges és vízszintes felületek burkolására, azaz falburkolatként és járófelületként is alkalmazható.

6. ellátható egyedi bevonattal, melynek köszönhetően fokozottan víz és hőálló felületként funkcionálhat, így alkalmas vizes helységek burkolására és konyhapult kialakítására is.

7. a legnagyobb egybefüggő táblamérete 10m2, amit hozzávetőlegesen 10cm vastagságban tudunk elkészíteni.

A mintaalakítási lehetőségek szerint a terméktípusok két csoportra oszthatóak. A FLUVIAL és a PLASTIC típusok esetében a mintázat tervezhető. Bármilyen szabadon tervezett minta, ami vektorgrafikai formátumra leképezhető, betonmintázat lehet. A SOUL és a DEEP terméktípusok a mintakönyvben szereplő mintákkal válaszhatóak.

A különböző terméktípusok alatt megtekinthetőek a mintakatalógusok, a FLUVIAL terméktípus esetében pedig egy speciális tervezői segédlet is. Az egyes terméktípusok alatt letölthető katalógusok vektoros formátumúak így könnyen beilleszthetőek tervező rendszerekbe. Reméljük, ez segíti a velük való gondolkodást és tervezést.