FamilyAlbum

A gyerekek egy szempillantás alatt felnőnek. A családtagoknak pedig, akik nincsenek mindig ott az összes nagy mérföldkőnél, jó érzés, ha megosztják velük a kedves gyerekkori emlékeket. Itt jön be a képbe a FamilyAlbum, a zárt, meghívásos rendszerben működő app.

Kezdésnek add meg a neved, a gyermeked nevét és korát. Aztán add meg a családtagok nevét, akikkel szeretnéd megosztani a fotóidat és videóidat. Később is megadhatsz további tagokat, miután elkezdted feltölteni a kép- és videófájlokat.

A FamilyAlbummal korlátlan tárhelyet kapsz, így annyi fotót és videót tölthetsz fel, amennyit csak szeretnél. A folyamat pedig egyszerű és nagyszerű: koppints az Add (Hozzáadás) lehetőségre a menü közepén, és válaszd ki a feltölteni kívánt fájlokat. Ezután válaszd ki a „Share with family” (Megosztás a családdal) lehetőséget vagy a „Partner only” (Csak partner) opciót – hasznos módszer, ha el akarod kerülni, hogy túl sok képpel bombázd meg a családot a csöppségedről. Azok, akiket hozzáadtál, értesítést kapnak, ha új emléket töltesz fel.

Feltöltött fotóid és videóid hónapok szerint lesznek rendezve, és időrendi sorrendben jelennek meg – az app még arról is gondoskodik, hogy ne töltsd fel kétszer ugyanazt a dolgot. A hónapok borítóképein pedig egy pillantásra látszik gyermeked kora a fotó készültekor.

Ha 20 vagy több videót töltesz fel, a FamilyAlbum automatikusan kiválaszt egy másodpercet mindegyikből, hogy háromhavonta egy lenyűgöző videóklipet készítsen belőlük. Remek módszer ez, hogy megragadd a legjobb pillanatokat abból az időből, amikor gyermeked mindennap változik.

A FamilyAlbum havonta gyönyörű fotókönyveket készít feltöltött képeidből, melyeket megvásárolhatsz – vagy megpróbálhatod elkészíteni sajátodat a számodra különösen kedves képekből.

Ez a rendezett és szép tér tökéletes otthon gyermeked korai éveinek emlékezetes pillanataihoz. Kezdd el megosztani őket, és varázsolj mosolyt a büszke nagymamák, nagybácsik, nagynénik és unokatesók arcára.