Az egyedi játszótér kiegészítők szerepe, amelyeket a Játszótérland gyártott

Mikor előálltunk egy magánóvoda ötletével, álmodni sem mertem volna arról, hogy ez mennyire csodálatosan fog sikerülni. Az egész onnan indult, hogy az udvarunkban építettünk egy nagy játszóteret, sokféle csodás eszközzel és játszótér kiegészítők sokszínűségével.

Ennek hatására rengeteg szomszéd gyerek és iskolatársak, ovistársak elkezdtek hozzánk átjárni. A gyerekeim nagyon népszerűek voltak, mi pedig szerettünk a csöppségekkel foglalkozni, így hamar elment a híre, hogy mennyire szeretnek a gyerekek nálunk lenni.

Így hát a családunk összefogott és létrehoztunk egy kis magánóvodát, amibe belefektettük az addig összegyűjtött anyagi javainkat és tapasztalatainkat. Mint ahogy az otthonunk esetében, itt is nagy szerepet kaptak a játszótér kiegészítők, amelyek különleges módon képesek voltak lefoglalni a gyerekeket hosszú órákig is akár.

Persze lehetne kérdezni, hogy honnan sikerült beszereznünk hintákat, csúszdákat, játékvárat és csodás játszótér kiegészítőket?

A válasz nem titok, a hazai Játszótérland volt ezeknek a forrása, amely gyártmányai első perctől elnyerték a tetszésünket. Nekik köszönhetően nem csak egy alap játszóteret voltunk képesek összeállítani klasszikus kedvelt eszközökkel, hanem ezek mellett olyan egyedi és különleges játszótér kiegészítők is képbe kerültek, mint az amőbák, kormányok, zenélő eszközök, távcsövek, kreatív eszközök és egy hálós kosárlabda gyűrű is.

Természetesen a drótkötélpálya, a hinta vagy a csúszda az mindig is örök kedvenc marad, de a játszótér kiegészítőkből a polip labdafogó is az egyik legnépszerűbb játék.