A bevásárlási élményem és a babakocsi táska

Legutóbb a SPAR-ban jártam és találkoztam egy nagyon aranyos anyukával, aki a kisbabáját is hozta a boltba. Nekem több dolog is feltűnt a kis családdal kapcsolatban, mondjuk az, hogy a kisbaba mennyire kedves és intelligens volt. Nem csak bambán bámult a narancs kupacra, hanem érdeklődő tekintettel nézelődött az emberek felé, majd egy kislánynak integetni is kezdett. Az anyuka kapcsán feltűnt, hogy irigylésre méltó fizikai adottságokkal rendelkezik és bár a gyerek egy évesnek sem látszott, de a nő már úgy nézett ki, mintha sose szült volna – nálam mindenesetre, aki még sosem szültem, sokkal bombább volt, ami azért elég igazságtalan. Rajtuk kívül pedig az is feltűnt, hogy milyen praktikus babakocsijuk volt és hogy milyen jó kis babakocsi táska volt a kormányra akasztva.

Egy babakocsi nagy segítségére van az anyukáknak a bevásárlásban, tehát épp ellenkezője történik annak, mint amire elsősorban számítana az ember. A kocsi számos olyan rekesszel, pakolási lehetőséggel rendelkezik, mely megkönnyíti az anyukák számára a cuccok hazahordását. Emellett viszont természetesen a babának is van pár kelléke, melyeket viszont nem lenne jó piszkos dolgokkal keverni és erre jó a babakocsi táska, aminek jó öblös pocakjába minden tisztálkodási kellék befér.

A babakocsi táskának a kategóriájába sorolják a csomagtartónak nevezhető eszközt, mely egy plusz rakodótér, ahova bármi kerülhet, akár a babacuccok vagy a bevásárolt áru. Szintén egy modernkori újítás babakocsi táska mellett, a babakocsira szerelhető hűtőtáska, mely kirándulások alkalmával ideális a babapépek számára.