Pályázat

Magyar Falu Program – Közterületi játszóterek fejlesztésében segít a Faberland!

Amennyiben az Ön települése is elnyerte a Magyar Falu Programnak a 2022 – es pályázati kiírását az “Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése” alprogram alatt, úgy gratulálunk a sikeres pályázáshoz! A munka azonban még nem ér itt véget, hanem csak itt kezdődik számunkra, ha kitüntet bennünket bizalmával.

A Faberland kft. 12 éves múlttal rendelkezik a szakmában, munkánkat mindig az elkötelezettség jellemezte, hogy mindig versenyképes szolgáltatásokat és kiemelkedő minőségű termékeket nyújtsunk. Számos eddigi projektben vettünk részt már, és munkánkat mindig magasfokú elégedettségi szint jellemezte.

A Magyar Falu Program keretein belül most településének lehetősége nyílik közterületi játszótér fejlesztésére, ami nagyszerű szabadidős lehetőségeket biztosít majd a családok számára, akik közösségének a szerves részét képezik.

Korunk egyik legnagyobb kihívását az innovációval tartott lépés jelenti. A kistelepülések számára nagyon fontos, hogy népessége megmaradjon és gyarapodjon az elkövetkezendő időkben. Tulajdonképpen a Magyar Falu Programnak a célkitűzései is ezt szolgálják. Ennek megfelelően a Faberland kft. igyekszik a legkorszerűbb megoldást nyújtani, hogy a közterületi játszótér megfelelően korszerű és biztonságos legyen, amely kiállja az idő próbáját.

Cégünk filozófiáját az adja, hogy a Magyar Falu Program keretén belül is a magyar emberek számára prémium minőségű, esztétikus megjelenésű, korszerű játszó-, és sporteszközöket, parkberendezéseket gyártsunk, ezáltal biztosítva a felhőtlen és biztonságos kikapcsolódást kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Számos településnek építettünk már közterületi játszótereket, amelyek megfeleltek az elvárásoknak. Az időszakos karbantartásról is gondoskodunk megfelelő időben, így biztosítva a lakóközösségek nyugalmát és zavartalanságát.

Örömmel értesítjük, hogy idén is az Ön rendelkezésére állunk a Magyar Falu Program kivitelezését illetően, keressen bennünket bizalommal!